fbpx

Pubquiz Amsterdam op woensdag

Ben je op zoek naar een leuke pubquiz in Amsterdam? Kom dan lekker met je vrienden quizzen en bierdrinken in Tapwest op woensdag! Wij organiseren namelijk de allerleukste quiz van Amsterdam! De pubquiz is (op een uitzondering na) om de week op woensdag in Tapwest vlak bij de Kinkerstraat, de Hallen en Clerqstraat in Amsterdam Oud-West.

Over onze pubquiz

Onze pubquiz in Amsterdam wordt gepresenteerd door een host die er altijd een feestje van maakt.
We hebben leuke gevarieerde vragen over allerlei onderwerpen en hebben af en toe een thema dat de rode draad is in de quiz. Ook is er een keer per maand een Popquiz.

Pubquiz Amsterdam West

De eerstvolgende pubquizzen vinden plaats op:

  • Woensdag 16 augustus as – Pubquiz
  • Woensdag 30 augustus as – Pubquiz
  • Woensdag 13 september as – Pubquiz
  • Woensdag 27 september as – Pubquiz

De quiz start om 20.00 en is meestal rond 22.30 afgelopen. Inschrijven kan op events@tapwest.nl Het enige wat je hoeft te doen is je naam op te geven en te laten weten met hoeveel mensen je komt. Deelname kost €3,50 per teamlid, maximale grootte per team is 5 personen.

Voetbal op groot scherm

Ajax kijken op groot scherm in Tapwest?  Wij zenden normaal bijna alle wedstrijden van Ajax uit in Tapwest  op een groot én een kleiner scherm. De keuken is altijd open dus als je de wedstrijd wilt kijken met het bord op schoot kan dat natuurlijk ook. Wil je zeker weten of we jouw wedstrijd ook uitzenden? Bel ons dan even of check de agenda!