fbpx

De perfecte locatie voor een feest of borrel!

Ben je op zoek naar dé perfecte locatie voor een verjaardagsfeest, promotieborrel, verjaardag van oma, bedrijfsborrel, proeverij, presentatie, workshop of een ander soort feest? Wij hebben de plek daarvoor! Tapwest ligt op een centraal gelegen plek midden in Amsterdam en is daardoor goed bereikbaar met de fiets en OV. Je kunt bij ons een privéruimte gebruiken in Amsterdam, je verjaardag vieren of bijvoorbeeld een promotiefeestje in Amsterdam organiseren.

Zaalverhuur Amsterdam
We hebben naast ons café ook een borrelruimte die we verhuren voor privé evenementen van uiteenlopende aard. Daarnaast kunnen in de maanden met goed weer ook evenementen op ons terras worden georganiseerd. In de binnenruimte kunnen 80 personen worden ontvangen en met het terras erbij zelfs meer dan 120 gasten. Dit is schaalbaar tot maximaal 120 personen binnen in de gehele zaak en bij mooi weer en met het hele terras erbij tot wel 200 personen.

Mogelijkheden en opstellingen
Er zijn diverse opstellingen mogelijk, zodat wij deze feestzaal kunnen aanpassen naar uw wensen. Van theater opstelling tot borrel en van walking dinner tot vergadering. Informeer naar de mogelijkheden, zodat jij binnenkort ook een privéruimte kunt huren in Amsterdam! Wij denken graag met je mee.

In je eigen cafézaal kunnen wij onder andere een bierproeverij, bierquiz, walking dinner of borrel organiseren. Maar de deuren staan ook open voor verjaardagen, vergaderingen, games en andere festiviteiten. We werken niet met een omzetgarantie en wij vragen ook geen huur voor de locatie. Alle feesten in Amsterdam bij Tapwest zijn een groot succes.

Zakelijke doeleinden
Ook voor de zakelijk markt die eens wat anders wilt zijn wij geschikt. Doe eens een presentatie of plenaire sessie in ons huiskamer.

GROEPEN

Tapwest heeft zeer uitgebreide mogelijkheden om groepen te ontvangen:

  • (Walking) diners tot 80 personen en borrels tot 150 personen
  • Verjaardagen
  • Afstudeerborrels
  • Andere evenementen en gelegenheden

Voor de locatie betaald u geen huur en wij werken ook niet met een omzetgarantie. Vragen of wilt u reserveren? Klik op deze link en vul ons contactformulier in. Wij streven ernaar om binnen 24 uur contact op te nemen en hopen jullie snel te mogen ontvangen. Proost!